Bodil og Frank er nudister – nå vil de betale tre jenter som vil være døtrene deres 4000 kr i uken hver


Bodil og Frank fra Sortland i Nordland er nudister, noe de har vært hele livet. Da de begge var i 20-årene ønsket de seg barn – ikke bare ett men hele fem barn før de fylte 50. Nå ser det mørkt ut for det blide paret.

Bodil som nå har fylt 54 og Frank 55 har bare fått til å produsere en datter da Franks sædceller ikke er samarbeidsvillig med det Bodil har å tilby, ifølge Frank selv.

Nå går de ut i media med et ønske om å skaffe seg 4 reservedøtre som kan fylle opp hverdagen med glede og latter.

– Det er jo ganske ensomt om kvelden, da sitter som oftest meg og Bodil for oss selv med sjakk og et glass rødvin på kjøkkenet. Vår eneste datter Cecilie er svært sjeldent på besøk med sin samboer Peter og deres datter Ingvild og det sårer oss litt. Cecilie har selv sagt at det at vi er nudister ødelegger litt av vennskapet og det båndet hun har til meg og Bodil.

– Hun har også fortalt at det er flaut å ta med datteren på besøk når vi alltid er naken i hjemmet når de kommer på besøk, men såpass må de jo tåle. Hverken meg eller Bodil er flau over kroppen eller å vise oss naken, det er det ingen som burde være, alle er unike, forteller Frank.

Paret forteller at de er på jakt etter 4 jenter i alderen 18 til 26 som vil komme å bo med det eldre livsglade paret. De lover også å betale 4000 kr hver til de som melder seg og flytter inn umiddelbart.

Bodil og Frank som vant 17 millioner kroner i Lotto i 2017 har så langt bare brukt rundt 200.000 på ferier. Å ha 4 reservedøtre vil utgjøre 64.000 kroner per måned, 768.000 kr for et år, noe Bodil og Frank ikke bryr seg noe særlig om.

– Det er jo så klart litt penger, men noen invisterer i gull og aksjer, noen i litt yngre kvinner. Dersom vi faktisk får oss reservedøtre så kan Bodil flytte inn på kontoret i etasjen under, så kan de som velger å flytte inn få rom med meg, forteller Frank.

Huset til Bodil og Frank har to bad, et soverom, et kontorrom, en stue og kjellerstue hvor det er egen minibar hvor Franken lover å by på en drink eller to når Bodil er lagt seg.

Vi tror du vil like disse