Camilla (23) mistet Snapchat-streaken på 487 da kjæresten ikke svarte – satt fyr på bilen og slo opp som hevn


Det å miste en Snapchat-streak kan være trist for mange, spesielt om du har en utrolig høy streak. Det var i 2016 at det kom flere nye funksjoner til Snapchat – en av disse var Streaks. Funksjonen gjør at jo mer du sender en snapp med din venn, mer «belønning» vil du få.

Etter at vi i redaksjonen tidligere denne uken publiserte en artikkel om 16 år gamle Miriam som mistet snapchat-streaken sin på 562, fikk vi flere meldinger om lignende hendelser. Folk tar det tungt når de mister streaken. Denne fredagen tok Camilla (23) kontakt.

Streaken viser hvor mange dager på rad du og en venn har snappet sammenhengende med hverandre. Dersom du snapper med en god venn i 14 dager, hver dag, vil dere begge ha tallet 14 ved siden av deres brukernavn.

Camilla (23) fra Haugesund har vært en ivrig Snapchatter de siste 487 dagene, en av de som har mottatt mange av hennes snaps er kjæresten Mikael (28). Hver eneste dag har hun passet på å ikke miste Snapchat-streaken, noe hun tok forferdelig tungt da kjæresten plutselig ikke svarte på dag 487.

Camillia forteller at hun fikk panikk

– Jeg sendte han snaps hele dagen, han var på hytten med familien, noe jeg ikke ville bli med på fordi det er dårlig dekning på hytten deres. Han dro selv om jeg nektet han, han sa også at han kom til å svare på alle snapsene jeg sendte, noe han ikke gjorde fordi det ikke er god dekning der oppe.

– Jeg tror jeg sendte han mellom 20 og 30 snaps, jeg fikk panikk og begynte å kaldsvette. Jeg fikk heller ikke tak i han på tlf. Da timeglasset begynte å renne ut, da tenkte jeg fort at nå er alt over. Jeg fant frem en flaske whitesprit som jeg begynte å drikke av for å roe nervene men ingenting hjalp, forteller Camilla.

Tente på bilen for å ta hevn

Dersom man ser et «timeglass» ved siden av noen på listen, da er det på tide sende hverandre snaps. Timeglasset vises når en streak holder på å forsvinne og indikerer at enten du eller vennen din ikke har sendt snap i løpet av siste 24 timer.

Da timeglasset forsvant klikket det for Camilla som bestemte seg for å ta hevn.

– Selv om kjæresten ikke hadde dekning kunne han reist hjem da timeglasset viser at det er på tide å sende snaps. Han må jo skjønne at noe forferdelig kommer til å skje om han ødelegger sånn for meg men det brydde han seg ikke om, forteller Camilla.

Den ivrige snapchatteren bestemte seg for å ta det han ikke kunne leve uten, nemlig bilen hans.

– Jeg tok det han ikke kan leve uten, bilen hans. Når han ødelegger for streaken min så tenkte jeg at han skulle få se hvordan det føles å miste noe. Heldigvis hadde han dratt på fjellet med familiens bil, så valget var veldig lett, jeg angrer ikke.

– Jeg tok med hårspray og bensin og sprayet hele bilen, så satte jeg fyr på den. Jeg dokumenterte alt på snapchat, det var kanskje litt unødvendig men samtidig fikk jeg tatt hevn, jeg var jo lei meg.

– Det jeg ikke kan forstå er at han på mirakuløst vis sendte meg snap tilbake da jeg sendte snap av at bilen hans var totalt skadet av flammer. Han er en forbanna stor egoist. Jeg har slått opp, noe han selvsagt tar tungt, men det samme gjorde jeg da han ikke svarte meg og streaken forsvant. Nå må jeg begynne helt på nytt med noen andre, noe som er veldig dritt.

Camilla forteller at Mikael har blokkert henne på alle sosiale medier.

Ukens Nytt har vært i kontakt med Mikael etter hendelsen, og han forteller at Camilla har en virkeligsoppfatning som er helt fjern.

– Hun bør legges inn på låst avdeling hun der. Jeg fatter ikke at jeg kan ha vært sammen med henne. Visste du at forrige gang timeglasset kom opp truet hun med å sprenge huset til min mor med dynamitt? En annen gang stod hun over meg og svetta klokka 3 på natta med en stor kniv å ropte «svar meg!».. Slike folk som Camilla bør låses inne, sier Mikael til Ukens Nytt, før han smeller igjen døra.

Vi tror du vil like disse