Dag Erik (46) har skiftet ut alle vannkraner i huset med øl – får øl ut av springen på kjøkkenet og badet


Dag Erik (46) fra Larvik har hele livet elsket øl. Nå har han tatt ølhobbyen til et nytt nivå, og gjort om alle vannkraner i huset til tappetårn for iskald pils. Dag Erik har nemlig koblet en rekke øl-fat på vannrørene i huset.

Dag Erik fikk den geniale ideen på fylla.

– Ja altså, jeg drikker jo ikke vann, så hvorfor skal jeg ha vann i springen når jeg kan ha øl som er mye bedre? Som jeg faktisk drikker hver eneste dag? Det hele var først en spøk på fylla, men så slo tanken meg at jeg måtte nesten bare gjøre det. Jeg koblet øl-fat på alle vannrør i huset, og totalt er det ca. 2000 liter øl under huset, så jeg får drukket 2000 liter øl før jeg må fylle på igjen. Dette er jo alle menns drøm, forteller Dag Erik.

Dag Erik sier han har kjøpt inn 70 stk. 30-liters øl-fat fra Ringnes. Disse har han seriekoblet opp mot vannrørene i huset.

– Det koster jo litt. Det er øl for nærmere 150.000 kroner. Jeg drikker vel 10 liter daglig, om jeg ikke skal ta skikkelig i, i helgene blir jo det mye mer. Så jeg vil anta det holder i 100 dager, eller cirka 3 mnd før jeg må bestille 2000 liter til, forteller Dag Erik.

Ifølge Dag Erik har løsningen også gjort det enklere å få seg et ligg på fredagsfesten.

Haha, ja jeg har jo to venninner som liker å gå på toalettet sammen når de må på do. De går alltid edru inn, men kommer sjanglende ut. Så det blir fort litt kos kan du si. Tanken har jo slått meg flere ganger at jeg får folk på besøk bare fordi jeg har «evig» med øl, men så lenge det ender med litt sex og kos her og der så skal jeg ikke klage, ler Dag Erik.

Begynte tidlig

Dag Erik fikk sin interesse for øl i tidlig alder. Som 12-åring begynte Dag Erik å drikke øl rett fra krana på farens pub.

– Ja, det gikk en del øl der. Jeg husker ikke så mye av 7. klasse for å si det sånn. Ikke resten av skolen heller, ler Dag Erik.

Har øldrikkingen hatt noen konsekvenser for deg?

– Vel, jeg har lagt på meg 80 kg på to år, så det er vel en prosess i kroppen når man bikker 40. Kona har jo forlatt meg, men siden jeg har ubegrenset med øl i krana gjør det ikke noe. Alle de fulle jentene som kommer ut fra do holder lenge for meg, og hvis jeg går lei har jeg alltids en iskald pils i krana.

Vi tror du vil like disse