Egil (55) våknet opp 2 km unna huset i sitt eget badekar etter fylla – nå advarer han ungdommen


Egil (55) fra Østre Toten har bare snaue 14.000 innbyggere, men er det en mann de fleste kjenner der er det Egil, i hvert fall etter den siste hagefesten hans.

Da Egil inviterte venner på en gigantisk hagefest sist helg gikk det ikke helt som han hadde planlagt. Egils venner fikk lov til å ha med seg deres venner, og de fikk igjen lov til å ha med seg venner. Egil påstår det må ha vært rundt 300 personer til stede.

– Det hele var så surrealistisk, det virket som en film, den Project X eller hva den heter hvor alt går over styr og stelling, ler Egil.

Egil forteller at opprydningen etter festen tok vel 3 dager. Det var også skader for 150.000 kroner på eiendommen. Hagemøblene var ødelagt, toalettet var revet opp fra gulvet, og det lå 4 nakne menn på kjøkkenbordet. I tillegg hadde noen bestemt seg for å lage en potetkanon iløpet av kvelden, og denne var blitt brukt til å skyte ut 6 vinduer i huset til Egil.

Men det verste var ikke de materielle ødeleggelsene, men det faktum at Egil våknet opp 2 km unna huset hvor hagefesten fant sted, i sitt eget badekar som tidligere hadde vært fastmontert på badet.

– Ja, jeg våknet jo i mitt eget badekar 2 km unna huset… Ikke spør meg hvordan jeg havnet her for det vet jeg ikke. Jeg har spurt et par av mine nære venner men de nekter for å stå bak det skitne stuntet. Jeg kan ikke fatte det, hvordan i helvete det har havnet på et jorde, med meg oppi mitt eget jævla badekar. Har jeg gått å dratt det med meg i fylla? Jeg har ikke anelse og det skremmer meg.

Egil forteller at dagens ungdom ikke må ende opp som han, det er ikke kult å drikke seg full eller ende opp steder du ikke vet hvor er.

– Dagens ungdom må fokusere på skolegang og utdanning, ikke alkohol og festing. Greit om du vil ta deg en øl eller to, men det er ofte slik det starter og til slutt går du på en smell, slik jeg gjorde, forteller Egil.

Kjenner du noen som drikker for mye? Del innlegget!

Vi tror du vil like disse