Ektepar var lei av innbrudstyver og narkomane i nabolaget – spraylakkerte hunden sin for å skremme de vekk


Ektepar har sett seg lei innbrudstyver og narkomane i nabolaget – deres spraylakkerte Golden Retriever skal skremme dem vekk.

Ekteparet Geir Ove og Monica fra Oppegård i Akershus har sett seg lei innbrudstyver og narkomane i nabolaget. Derfor har de nå sprayfarget hunden Loke som en tiger for å skremme dem bort.

Monica er fornøyd med resultatet av spraylakkeringen. Deres golden retriever ser nå ut som en tiger.

Geir Ove og Monica fikk idéen fra et tv-program, og tenkte at dette måtte være en genial idé for å holde innbruddstyvene på avstand.

– Etter at vi sprayet Loke har vi faktisk ikke sett en eneste narkoman her i området. Innbrudstyver er det lite av også. Naboene elsker vår geniale idé, og Gudrun, en av naboene har gjort det samme men hun gikk for å male sin chihuahua svart som en puma, forteller Monica.

Etter at det i fjor sommer var over 20 innbrudd i naboladet fikk Geir Ove og Monica nok. Det hadde vært et høyt antall innbrudd daglig i området hver eneste sommer de siste 4 årene. Etter at de spraymalte Loka her de derimot ikke merket noen ting til de kriminelle elementene i nabolaget.

– Vi tror det har vært et innbrudd så langt i juni, i motsetning til i fjor på samme tid da det var 16. Vi har hunden Loke gående i hagen hele dagen og natten. Han har et hundebur i kroken av hagen, så han vokter og passer på oss og naboene, ler Geir Ove.

– Forrige helg var det en narkoman som gikk utenor gjerdet vårt her og letet etter tomflasker. Da mannen så Loke fikk han full panikk, slapp fra seg begge posene med tomflasker å løp av gårde. Det var hysterisk morsomt, forteller Monica.

Vi tror du vil like disse