Er du redd for veps? Dette utrolig enkle trikset holder terrassen vepsefri i sommer!


Vi har alle kjent på følelsen. Et 2 cm. langt insekt (les: gigantisk livsfarlig satan-monster) som egentlig bare vil ha mat kommer flygende mot deg. Du får panikk. Det er en veps.

Når vi skal kose oss i sommersola på terrassen er det kjedelig å få hyggen avbrutt at dette djevelens avkom. Vepsen kan vel sies å være like hatet som myggen – men stikket er enda verre, så vi unngår dyret for enhver pris.

Men visste du at det er en utrolig enkel metode du kan bruke for at vepsen skal slå seg ned hos naboen, og ikke hos deg?

Det er så enkelt:

Heng opp en brødpose av papir på terrassen. Vepsen tror ganske enkelt at det er et annet vepsebol, og holder dermed avstand. Vepsen er nemlig ganske så nøye på hvem de slipper inn i sitt bol, og en fremmed veps som ankommer din terrasse vil neppe holde seg der hvis den tror at 200 andre satan-insekter bor der.

Så neste gang vepsen kommer for å plage deg, prøv å heng opp en papirbrødpose på terrassen. Ifølge flere på Facebook fungerer trikset utmerket! Fortell oss i kommentarfeltet om du klarte å lure vepse-jævelen!

Vi tror du vil like disse