Frode (47) fikk allergisk sjokk når kjæresten smørte peanøttsmør på vaginaen sin


Frode ble raskt sendt til sykehus etter at kjæresten hadde smørt peanøttsmør på vaginaen sin for å straffe han for en affære han skal ha hatt med hennes bestevenninne.

Janne Hopperud (42) hadde planlagt hevnen i forkant for å lære han en lekse, vel vitende om at Frode lider av alvorlig peanøttallergi.

Frode ble diagnostisert med alvorlig allergi ved fødselen, og heldigvis for han var det en såkalt EpiPen i huset – en sprøyte som de med alvorlig allergi kan ta for å stanse de mest akutte konsekvensene av et allergisk anfall.

– Jeg forstod raskt at noe var galt. Noen sekunder etter at jeg gikk ned på Janne kjente jeg at halsen og ansiktet begynte å hovne opp og jeg fikk pusteproblemer. Dum som jeg var ventet jeg for lenge med å ta medisiner, det var jo så lenge siden vi hadde kosa oss, så jeg ville ikke gi meg, ler Frode.

Janne fikk umiddelbart dårlig samvittighet når hun så ansiktet til Frode.

– Han så ut som han ble gjort om til noe umennesklig, og jeg ble lei meg og angret med en gang. Så jeg hentet Epipennen og fikk satt den i låret på han. Jeg ville bare lære han en lekse, men endte jo opp med å avslutte akten tidlig på grunn av dette, og jeg var egentlig ganske klar den kvelden, sier Janne.

– Jeg ville hevne meg fordi Frode hadde gitt meg klamydia tre ganger på seks måneder, og fordi han stadig vekk hekker på bestevenninna mi, men jeg tok jo nesten livet av han.

Janne forteller at hun nå går i terapi for sinneproblemer, og at hun angrer veldig.

– Ingen må finne på å smøre peanøttsmør på vaginaen sin hvis kjæresten er allergisk. Hvis han har vært utro og gitt deg basiller er det bedre å slå han i hodet med en stekepanne. Det gjorde venninna mi en gang, og han så i alle fall ikke ut som en airbag etterpå, forteller Janne.

Frode mener hendelsen gjorde forholdet deres enda sterkere, og han har lovet å bruke kondom hvis han er utro slik at Janne ikke skal få klamydia.

– Jeg klarer jo ikke å holde meg i skinnet hele tiden, det er så mange frodige kvinner på jobben, og det liker jeg, men jeg vil jo ikke gi Janne klamydia flere ganger. Men til mitt forsvar var to av gangene med klamydia fra hennes bestevenninne, så hun burde tenke på hva slags venner hun har, sier Frode.

– Hvem vet hva hun finner på neste gang. Vi har blitt enige om at jeg fortjente det, og at vi starter med blanke ark. Hvis hun noen gang gjør noe sånt igjen kommer jeg til å spise masse chili før jeg går ned på henne, så hun tør nok ikke finne på flere slike sprell, ler Frode fra sykehussenga.

Paret er nå forlovet, og ser frem til bryllup neste sommer.

 

 

 

Vi tror du vil like disse