Gunnhild (78) selger hjemmelagde vibratorer laget av konkylie for 1.900 kr stykket – lover at du «kommer» hver gang


Gunnhild (78) fra Bamble i Telemark har en helt spesiell hobby. Hver sommer drar den blide damen til Spania hvor hun tilbringer mesteparten av ferien ved stranden. Her leter hun etter kamskjell og konkylier. Kamskjellene bruker hun som pynt i den store hagen sin hjemme i Bamble, konkyliene renser hun og lager hjemmelaga vibratorer av.

Den spesielle idéen fikk Gunnhild etter at mannen døde i 2014, da han ikke lenger kunne tilfredstille henne. Det var også i 2014 at Gunnhild tok seg en 2-ukers ferie til Spania og fant en konkylie på stranden første dagen hun ankom. Denne tok hun med seg tilbake på hotellet.

– Jeg følte meg utrolig alene, noe jeg var forberedt på da jeg reiste ned hit alene. Jeg hadde konkylien ved nattbordet ved siden av sengen. Da kvelden kom eksperimenterte jeg litt kan man si. Jeg følte at hele underlivet mitt ble dratt ut i universet, det var en fantastisk følelse, forteller Gunnhild.

Nå har Gunnhild over 150 konkylier hjemme i boligen sin på Bamble. De er omgjort til vibratorer i alle mulige farger og fasonger. Gunnhild forteller at det ikke er gjort så mye arbeid på konkyliene, men at de fungerer helt fantastisk som vibrator. Hun lover også at du kommer hver gang. Prisen er stiv, hele 1.900 kroner stykket eksludert porto.

De siste fire årene har Gunnhild solgt tre stykker, den ene fikk hun i retur da kjøperen, en kvinne på 40 fra Oslo fikk utslett rundt skjeden. Gunnhild nektet for dette da konkyliene hennes er 100 prosent renset for musling og andre dyr kan må ha levd i konkylien.

De spesielle vibratorene bruker ikke batterier, men lyden fra havet i konkylien skal visstnok gjøre samme nytte, forteller Gunnhild.

– Lyden fra havet fungerer som et åndelig batteri. Når ekkoet klinger i konkylien fører det til subsoniske vibrasjoner i klitoris, hevder Gunnhild.

Vi tror du vil like disse