Hilde og Hamza er begge jomfru – tilbyr 3.000 kr. til den som vil ha trekant i sommer!


De to venninnene sier de aldri har fått oppleve samleie med noen, og nå ønsker de å tilby 3.000 kroner til en mann som blir med på trekant med de to kvinnene.

Hamza, som kom til Norge i 2001, ser frem til å miste jomfrudommen sin.

– Ja jeg gleder meg veldig. Vi har kjent hverandre siden 2001, så det blir veldig spesielt og godt om vi kan dele denne opplevelsen. Vi deler på alt fra før, så dette er helt naturlig for oss, sier Hamza.

Hilde reagerte først med sinne da Hamza kom på idéen om å betale noen for å ta jomfrudommen hennes, men etterhvert ønsket hun å være med på opplevelsen.

– Jeg ble sur i begynnelsen og snakket ikke med Hamza på over en uke. Men jeg fikk så dårlig samvittighet, og etterhvert kom vi frem til at jeg også skulle være med. Hamza ble veldig tent når jeg foreslo at vi skulle ha trekant, sier Hilde.

Kvinnene på 44 og 43 år forteller at kjærlighetslivet har vært vanskelig, men at de nå har bestemt seg for at de skal gjennomføre planen.

– Ja dette gjør vi enten mannen vil eller ikke, ler Hamza. Det blir 3.000 kroner til den heldige, så det gjelder om å være rask, fortsetter hun.

Tidligere har de to kvinnene gått ut til mannlige venner for å høre om de kunne være interessert, men de har alle takket nei. Etter å ha spurt nærmere 40 menn i Haugesunds-området uten hell bestemte de to kvinnene seg for å ta kontakt med Ukens Nytt i håp om at den perfekte kandidaten leser dette.

– Det gjør ikke noe om du bor et annet sted i landet, vi kan hjelpe til med billett og reise i tillegg til de 3.000 du får. Vi vil gjerne ha trekanten på badet. Det er litt trangt der, men veldig koselig. Hvis du er vågal kan vi også gjøre det på en strand, ler Hamza.

Hilde legger til at det er viktig å være veltrent og pen.

– Ja jeg syns at når vi først skal gjøre dette må mannen være veltrent og deilig. Vi vil ikke godta hva som helst, sier Hilde bestemt.

Spesielle fantasier

De to kvinnene har også en rekke spesielle fantasier de ønsker å leve ut under møtet.

– Hilde har fortalt meg at hun har en fantasi hun gjerne vil prøve ut. Hun vil sitte på hodet til en kjekk mann. Jeg fortalte henne at han garantert kommer til å kveles da, men det syns hun er helt greit. Han får jo betalt, og hvem vil vel ikke ha en så frodig kvinne som Hilde på hodet, sier Hamza spørrende.

– Ja, det tror jeg blir godt. Menn har alltid sagt nei til meg, og nå skal jeg ta igjen litt, samtidig som jeg får nytelse ut av det. Da er det helt naturlig for meg å ville sitte på hodet og ansiktet deres, forteller Hilde i en noe aggressiv tone mot vår mannlige reporter.

 

Vi tror du vil like disse