Lisbeth (44) får mellom 50 og 100 dickpics daglig – har oppsøkt psykolog på grunn av traumer


Lisbeth (44) fra Haugesund mottar daglig mellom 50 og 100 drøye bilder fra menn i hele Norge på den populære appen Snapchat. Faktisk så mange at hun nå må gå daglig til psykolog for å håndtere traumene.

Det hele startet i 2017 da hun fikk en Iphone 6 i julegave av ektemannen Bjørn.

Lisbeth lastet ned appen på Appstore og opprettet seg en bruker.

Da hun hadde lastet ned Snapchat på Iphonen delte hun Snapchat-navnet sitt i en offentlig status på Facebook – også de som ikke var venner med henne kunne altså se hva hun het.

Lisbeth forteller at hun også hadde lagt ut brukernavnet i en Snapchat-gruppe fra USA med over 100.000 medlemmer.

Det var i denne gruppen hun angrer på at hun postet brukernavnet sitt i.

– På Snapchat hadde jeg åpen profil slik at hvem som helst kunne legge meg til som venn men den funksjonen har jeg nå slått av. Daglig vil jeg anta at mellom 50 til 100 menn sender meg svært drøye bilder. Det er ikke greit. Jeg har ikke bedt om det, ser jeg ut som et sexobjekt?

– Vi kvinner må få lov å legge ut småsexy bilder av oss selv uten at mannfolk skal vifte med medisterpølsen, det går en grense for hva vi vil se. Selv om vi legger ut bilder av oss selv i BH er det ikke et tegn på at vi vil ha innboksen vår overfylt med utstyret til dere menn.

Lisbeth forteller at hun siden januar har gått daglig til psykolog, noe som har kostet utrolig mye penger.

– Det er klart det koster. Psykologen har sagt jeg bør slutte å bruke Snapchat men det går jo ikke i dagens samfunn.

Svært mange av bildene hun har mottatt har vært så sjokkerende at hun nå sliter med å sove om natten.

– Jeg får jo ikke sove når det stadig tikker inn bilder. Jeg sliter med å sovne hvis jeg har uleste meldinger, så jeg går alltid inn å sjekker Snapchat før jeg skal legge meg. Da får jeg se både store og små peniser, skjeve peniser, grufulle peniser.. Det stopper aldri. Noen smører den inn i babyolje så den skinner, andre danderer den på en silkepute for en foto shoot. Nå klarer jeg ikke lenger å ha sex med Bjørn heller, fordi jeg rett og slett blir tørr der nede og får angst når jeg ser en  penis. 

Lisbeth råder menn der ute om å ikke sende slike bilder med mindre kvinner hinter til at de vil ha pølse. Du bør også ha på godkjenning slik at folk du ikke kjenner kan legge deg til på Snapchat, forteller Lisbeth.

Vi tror du vil like disse