Da Magne (47) bestilte prostituert via nettet var det datteren som dukket opp.


Magne råder nå foreldrene der ute om å være på vakt for hva barna deres driver med.

Da Magne fra Bjørvika bestemte seg for å bestille en prostituert på en nettjeneste viste det seg at det var datteren som var den prostituerte. Etter at Magne ble skilt i 2010 har familien tatt det svært tungt. Deres datter tok det ille. Alkoholmisbruk førte til at hun droppet ut fra skolen.

– Jeg føler meg ofte alene, og da er det jo spennende å bestille noen vågale kvinner på nettet. Det er så spennende å se hvor frekke og frodige de er i senga, ler Magne.

Han har bestilt prostituerte i flere år, og har brukt opp mot 2 millioner kroner på jenter de siste årene ifølge han selv.

– Ja det har jo blitt en del, men sånn blir det når man er en ensom mann. Denne gangen hadde jeg bestilt ei jente som oppga på profilen sin at hun likte såkalt «fransk dusj» som jeg tror innebærer urin, og det syns jeg hørtes veldig spennende ut. Så det gjør jo det hele enda verre, sier Magne mens han rister på hodet. 

Da det banket på døra i 23-tiden lørdag for to uker siden forventet han en vakker svensk jente på 19 år. Kvinnen som møtte opp var derimot ikke svensk, men norsk, og var Magne sin egen datter.

– Ja det var datteren min. Jeg fikk helt sjokk. Jeg hadde aldri trodd at hun skulle rote seg bort i sånt. Jeg spurte henne hvorfor hun gjorde dette og hvor lenge hun har holdt på. Det fikk jeg beskjed om å drite i. Jeg er lei meg og fortvilet. Min egen datter kan jo ikke holde på slik.

– Hun har lovet å gi seg med dette, og skal ikke lenger selge seg selv, men da må jeg også slutte å kjøpe prostituerte sier hun. Det blir litt som å si nei til godteri til barna på lørdag, men vi voksne må jo ha det litt morro også. Jeg skal prøve å holde fingrene av fatet, men lover ingenting, ler Magne.

Far og datter har nå planlagt en lang sommerferie til Bali for å komme til hektene etter den sjokkerende hendelsen.

– Ja nå skal vi komme oss til hektene igjen. Kanskje jeg finner meg en ny dame når vi er på ferie også, og hvis jeg kan finne en bra mann til datteren min også hadde det vært fint. Han får ikke lov til å like urin i alle fall, jeg vil ikke tenke på at Bertina holder på med slikt. 

Vi tror du vil like disse