Mann (18) satte penisen fast i kopimaskinen da han skulle scanne penisen for å sende det til en han var forelsket i


En 18 år gammel mann fra Oslo måtte tilbringe morgentimene på legevakt og sykehus da han satte penisen fast i en kopimaskin.

Dette er andre gang på få dager at unge menn dummer seg ut med merkelige penisaktiviteter. For kun noen dager siden måtte en kinesisk gutt på 13 opereres da han satt fast en USB-kabel i sin penis, melder IT-avisen. 

Den unge mannen fortalte at han skulle scanne penisen for å ta bilde av den og sende det i postkassen til en han var forelsket i.

På spørsmål om hvorfor han ikke sendte det på Snapchat til vedkommende hadde mannen fortalt at han var redd for at kvinnen skulle le av størrelsen hans, han fryktet også for at hun skulle ta skjermbilde dersom han sendte noe som helst.

Dersom han sendte det i postkassen kunne han si det ikke var hans, dersom hun ikke likte det hun så.

– Dette er en ganske spesiell sak. Den unge mannen hadde ringt ambulanse som først rykket ut til mannens adresse. Der hadde han satt penisen fast i familiens kopimaskin da de var på jobb. Ambulansepersonellet som rykket ut på mannens adresse hadde fått penisen hans løs fra det meste, men en blekkpatron hadde kilt seg fast i forhuden på penisen hans.

– Da han kom her med en blekkpatron hengene fast i forhuden hadde den unge mannen store smerter. Vi fikk den løs etter vel en halvtime før han ble sendt til sykehus for nærmere behandling av underlivet som hadde tatt til seg mye av blekkpatronen, altså selve fargen, forteller lege Britt Levanger.

Britt Levanger er oppgitt over unge menns merkelige penisaktiviteter, og sier de må begynne å bruke hodet.

 – Det er viktig at unge menn bruker hodet, dersom det ikke ser trygt ut, så er det helt sikkert ikke det, ler Britt Levanger.

Den unge mannen har lovet å kjøpe ny kopimaskin til foreldrene, men kommer aldri til å gjøre noe slikt igjen. Hele underlivet hans er blått og svart pga blekkpatronen som satt seg fast i penisen.

– Jeg har vurdert å legge penisen min i klor over natta for å få bort fargen, men da er jeg redd for at den skrumper helt inn. Men noe må jeg jo gjøre. Jeg imponerer jo ingen med en blåsvart penis, sier mannen som velger å være anonym.

Vi tror du vil like disse