Mann (23) prøvde å onanere mens han kjørte bil – havnet midt ut i Eidfjordvatnet


23-åringen kommer neppe til å glemme denne kjøreturen med det første.

Da mannen skulle på fisketur sammen med en vennegjeng havnet bilen hans i Eidfjordvatnet etter en noe uheldig hendelse.

Mannen, som hadde sett på Playboy Channel kvelden før, skal ha fortalt vennene sine at han ønsket å onanere før de dro på tur, slik at han fikk lettet på trykket.

Mannens venner skal ha spøkt med at han kunne gjøre dette på vei til fiskestedet for å spare tid.

– Jeg kødda jo bare, jeg sa han kunne fikse den biffen i bilen på vei til fiskehytta, men jeg mente det jo ikke alvorlig. Lite visste jeg om at han var så desperat at han kom til å gjøre det. Han er ikke den skarpeste kniven i skuffen, for å si det sånn, sier Achmed Yannapulo til Ukens Nytt. 

Mannen skal ha møtt på et veikryss i høy fart like ved Eidfjordvatnet da det gikk galt. Bilen skle ut av veien, havnet i en grøft, og tippet over på taket to ganger, før den veltet ut i Eidfjordvatnet.

Kompisene ble vitne til den dramatiske hendelsen, og fikk tatt bilder av det før bilen sank.

23-åringen fikk reddet seg selv ut av bilen og kom seg opp på taket. Ettersom den unge mannen ikke kunne svømme fikk han hjelp av venner etter å ha havnet 300 meter nede i elven.

– Vi kasta ut noen grener for å hjelpe han opp, men helt ærlig så syns vi ikke synd på han. Alle oss andre fikk strøket laksen før vi dro, så det her er amatør av han, sier Achmed. 

Mannen slapp unna ulykken uten alvorlige skader, men bilen er totalskadd og ligger nå Eidfjordvatnet.

 

Vi tror du vil like disse