Mann siktet for å voldta en ku – hevdet det var en reinkarnasjon av hans døde kone


En mann av indisk opphav ble nylig pågrepet på en gård utenfor byen Pleasanton i Texas. Den noe spesielle siktelsen går ut på at han ifølge eieren av gården skal ha voldtatt en av kuene på stedet. Mannen hevdet at kua var en reinkarnasjon (gjenfødt red.anm) av hans avdøde kone.

34-åringen ble pågrepet utenfor gården etter at eieren, Ted Bukowski, ringte politiet når han fant en halvnaken mann som begikk seksuelt overgrep mot en av kuene hans. På grunn av bråk og lyder trodde han først det var coyoter som plaget dyrene.

– Jeg tok med meg rifla i tilfelle det var rovdyr der som plaget kuene mine. Når jeg så mannen holde på, rettet jeg rifla mot han å ropte at han skulle slutte. Han begynte raskt å gråte, ropte at jeg ikke skulle skyte, mens han forsøkte å kle på seg underbuksene, forteller en tydelig preget Bukowski til Texas Daily. 

– Han fortalte til politiet at kua egentlig var kona hans, og at de hadde hatt et langt forhold, men at det var første gang han hadde samleie med en ku. Jeg hørte han forklare at kua hadde samme øyne, lukt og smak som hans avdøde kone. 

– Jeg vet ikke hva disse inderne lærer hjemme, men dette er jo helt på trynet, fortalte han til Texas Daily etter hendelsen. 

En kulturell sammenheng

Professor i teologi og religiøse studier ved University of Housten, Janet Fitzgeralt, tror mannens seksuelle overgrep mot kua må ses på i lys av kulturelle forskjelliger.

– Han har mistet kona si, og jeg tror han mener det når han sier kona var gjenfødt som ku, fortalte hun til lokale reportere. 

– I hinduisme er ikke sex med dyr like uhørt som i vestlig kultur, men det er fremdeles ulovlig i staten Texas, så dette er ikke oppførsel vi kan akseptere. 

 

Vi tror du vil like disse