Nå kan menn som har «skippet legday» ta silikon i leggene – på samme måte som kvinner tar silikon i brystene


Når du trener er det viktig at du også trener beina, ellers vil du ha en bra overkropp mens beina ser ut som stilker. Det vil raskt føre til kommentarer og blikk av fra alle andre rundt deg.

En ny undersøkelse viser at 70% menn ikke trener bein. De som hopper over «legday» har nå en mulighet å fikse på det, uten å trene. Nå kan nemlig menn på lik linje som kvinner, ta silikon.

Silikon legges inn i leggene, slik at det tapte på treningen blir tatt igjen. Ingen kan se at beina er operert, men om du selv klarer å gå rundt med tanken på at du går med silikon i leggene, da kan du punge ut 35.000 kroner for å få silikon i leggene.

Implantatene er like de som brukes i kvinners bryster, men formes for å tilpasse seg leggmuskulaturen, slik at resultatet blir så virkelighetstro som mulig.

Leggforstørrelse kan du ta ved alle klinikker som tilbyr brystforstørrelse for kvinner. Så langt er det kjent at bare fem menn har gjennomført et slikt inngrep.

– Det er jo menn som ikke er fornøyd med beina. De har gjerne en flott og veltrent overkropp, men beina har ikke fått gjennomgå noen form for trening. En 37 år gammel mann bestemte seg for å gjøre noe med det, da hadde han allerede kjempet seg gjennom en veldig lang periode med trening, forteller Vivian ved Aleris-klinikken.

Dersom du føler du vil ta et slikt inngrep i beina vil du få en konsultasjon hos plastikkirurg og etter en grundig gjennomgang vil du få lagt inn 450 gram silikon i leggene så de skulle bli helt like. Du kan også legge inn mer gram, men på lik linje med kvinner som tar silikon vil det ikke være mulig å ta inn mer enn 950 gram i Norge.

Petter (37) så topptrent ut – med unntak av leggene. De så ut som stilker, og det bestemte han seg for å gjøre noe med. Silikon i leggene ble løsningen.

– Da jeg så resultatet fikk jeg sjokk, jeg syntes leggene så digre ut. Men så gikk jo hevelsen ned, og i dag 2 uker etter, er jeg så fornøyd med resultatet. For meg var det veldig viktig at leggene ikke ble for store eller så uekte ut, og det ble de ikke heller. Det var mye penger jeg kunne brukt i ferien, men nå har jeg tatt igjen det tapte på treningen, forteller Petter (37).

Vi tror du vil like disse