Nina (32): Vi kvinner må bli flinkere til å vaske på alle fire, gi mannen et sug og en øl uten at han ber om det.


Nina (32) fra Bærum er ikke helt fornøyd med dagens kvinner. Selv føler hun at de syter for mye på sosiale medier.

Jeg kan ikke forstå hvorfor kvinner klager så mye som de gjør. Det er ikke rart at forholdet ikke går på skinner når de legger ut alt som er privat på Facebook. Vi kvinner må bli flinkere til å vaske gulvet på alle fire, det er faktisk veldig sexy!

– Du burde også gå rundt naken og ikke skjule kroppen din, menn liker å se nakne kvinner, forteller Nina.

Vi må også bli flinkere til å gi mannen et sug uten at han hinter til at han er klar for litt snacks. I dagens samfunn er vi blitt så utrolig late, kvinner gidder nesten ingenting lenger.

– Dersom vi legger oss på alle fire for å vaske gulv er det godt nok for at mannen skal se på oss som et sexobjekt, det er jo en sexy stilling når vi kryper rundt som en hund på gulvet med vaskekluten i hendene.

– Dersom vi avsluttet vaskingen med å gi mannen en kald øl og et sug uten at han forventer eller ber om det vil det ikke bare styrke forholdet men han vil heller aldri være utro mot en kvinne som faktisk piffer opp hverdagen på en slik måte.

Nina håper også at kvinner slutter å sykemelde seg så mye som de gjør. Faktisk så sykemelder kvinner seg 80 prosent mer enn menn.

– Om du ikke liker den jobben du har så sier du heller opp jobben og kommer deg på NAV. Da får du også mer tid hjemme med mannen din. Bruk tiden din på han, vask gulvet, gi han øl, gi han et sug, lag middag og fokuser på et bedre forhold. Vi kvinner må slutte å være så late og kjedelige, forteller Nina.

Nina har en liste til hva kvinner burde gjøre slik at mannen aldri forlater deg. Hele listen ser du under:

1) Gi mannen et sug uten at han ber om det

2) Ikke snakk eller mas mer enn du må

3) La han komme hjem til ferdig middag

4) Ha alltid en kald øl klar

5) Gå i sexy undertøy eller helt naken

6) Lag middag naken

7) La han gjøre som han vil, ikke spør hva eller hvor han skal

8) La han se på fotball og alt annet han vil se på uten at du klager

9) Aksepter at han liker å se på damer. Kjøp et pornoblad i gave til han.

10) Ikke vær så dønn kjedelige i senga. Hvis du ikke tør å eksperimentere burde du heller bli nonne.

– Altså, menn tenner ikke på knusktørre kjærringer som maser om at han må ta oppvaska. Gjør oppvaska selv, så kanskje ikke mannen din har seg med sekretæren på jobb. 

Nina sine forslag har blitt tatt godt imot av menn over hele landet. Samtidig raser som forventet feminister over forslagene, og mener det er et stort skritt tilbake.

– Det er en grunn til at feminister er single, fete, har rødt hår, tatoveringer, og går i stygge ullgensere, de får seg ikke noe. De er nok helt tørre mellom beina, og de fortjener ikke bedre, sier Nina som er en selverklært antifeminist.

Vi tror du vil like disse