Oslo-mann (44) orket ikke å shoppe med kona – hoppa fra 4. et. på kjøpesenter for å slippe unna


Det kan høres ut som noe tatt rett ut fra en komedie, men dessverre var det ikke det for en 44 år gammel mann som lørdag hoppet fra 4 et. på et kjøpesenter i oslo fordi han var lei av å gå i butikker med kona.

Det kan nesten virke som noe tatt fra en komedie på TV, men dessverre for Oslo-mannen (44) ble det hele veldig alvorlig når han hoppet fra 4. et. på et kjøpesenter i Oslo for å slippe unna kona sin shopping.

Kona fortalte at hun og hennes mann var på shopping lørdag ettermiddag da hun oppdaget et salg. Mannen, som av naturlige årsaker ikke ønsker å avsløre sin identitet, skal aldri ha klaget på konas tidsbruk i butikker tidligere, hevder kona selv. Hun ble lørdag ettermiddag vitne til mannens sammenbrudd.

Mange timer

Ifølge kameraovervåkningen på senteret ankom paret i 13-tiden lørdag ettermiddag. Kl 19:34, flere timer senere, mottok AMK en nødsamtale fra vektere på senteret.

– Vi hørte et grasalt hyl først. Det hørtes helt sinnsykt ut, forteller en av vekterne ved senteret.

– To av oss løp mot lyden, og da fant vi mannen liggende på gulvet i første etasje. Han var tydelig skadd, og ambulansepersonellet som ankom kort tid etter konkluderte med at mannen hadde brukket begge bena. Det er jo minst 11 meter ned fra 4. etasje, forteller en annen vekter.

Den utrolige historien understreker hvor mye tid kvinner faktisk bruker når de handler. Senterleder Marita Zapariz forteller til Ukens Nytt at dette ikke er første gang frustrerte menn forsøker seg på selvskading og andre kreative handlinger for å slippe unna handlegale koner, men at det er første gang noen har tatt springfart fra 4. etasje.

Lanserer eget venterom for menn

I «Bingen» kan menn vente på konene i komfortable omgivelser. Det er øl-servering, fotball og Playstation tilgjengelig.

– Dette kunne jo gått riktig galt. Kvinner må lære seg at de ikke kan dra med mennene sine på denne typen shopping. Derfor lanserte vi nylig «Bingen,» et rom i kjelleren på senteret med øl-servering, godstoler og Playstation. Her viser vi fotball og sport på storskjerm, og en hel dag i «Bingen» koster kun 400,- kr per mann.

 – Da jeg snakket med mannen etter hendelsen fortalte han at han ikke orket mer av konas elleville shopping. Da han ville dra hjem truet hun med skilsmisse. Ifølge mannen selv skal han ha kalkulert med å overleve fallet, men at ambulansen ville komme å redde han fra kona, forteller senterleder Marita Zapariz.

Lignende grep på Ikea

Det er ikke første gang et kjøpesenter eller butikk innfører lignende tiltak for å hindre menn i å skade seg selv når de er med kona på shopping. Ikea innførte allerede i 2011 et venterom for menn, der kona trygt kan forlate sin bedre halvdel mens hun er på shopping. Se video av det kreative tiltaket under.

 

Vi tror du vil like disse