Simen fra Levanger innlagt på sykehus da han satt fast penisen i gigantisk musling i Tyrkia


Antalya, Tyrkia | Dykketur endte opp med innleggelse og alvorlig skade på penis under Tyrkiaferien

Simen som er opptatt av dykking ble innlagt på Memorial Antalya Hospital etter at en dykkerunde gikk fullstendig galt for 22-åringen fra Levanger.

Simen ble transportert til Memorial Antalya Hospital med store skader, pusteproblemer, oppkast, hevelse og lavt blodtrykk.

Legene mener skadene på mannens penis og de somatiske problemene gir et godt bilde av hva som har skjedd.

– Det kan se ut til at mannen har blitt skadet når han forsøkte å penetrere en musling under dykketuren. Mannen lider av allergi mot sjømat og har sannsynligvis fått i seg store doser arsenikk i tillegg, forteller overlege Adalar Aydin til det statlige tyrkiske nyhetsbyrå.

Har innrømmet fadesen

Simen ble kort tid etter innleggelsen intervjuet av en tyrkisk tv-kanal etter at tilstanden hans ble ansett som stabil nok. Til nyhetskanalen 24 Haber innrømmer han å ha forsøkt på samleie med muslingen:

– Det begynte som en spøk. En kompis av meg oppdaget en musling som så ut som en vagina. Han tok opp undervannskameraet sitt å sa at jeg måtte prøve å penetrere muslingen. Jeg ville jo gjerne imponere kompisen min så jeg tok frem penisen min å trykket den inn i muslingen. 

– Plutselig lukket den seg og jeg satt fast. Den nektet å slippe taket i meg. Kanskje den likte det, ler Simen fra sykehussenga. 

Det var først etter litt tid at Simen kom seg løs fra muslingen. Den unge mannen utviklet kort tid etterpå en alvorlig allergisk reaksjon. Venner skal ha ringt ambulansen som kom til stedet etter ca. 15 minutter. Simen ble raskt fraktet til akutten på Memorial Antalya Hospital.

– Siden jeg var under vann begynte jeg å bli bekymret for oksygenmengden jeg hadde med meg. Det gjorde ikke vondt eller noe, det var varmt i muslingen, men jeg ville opp på land raskest mulig. 

Uvanlig

Overlege Adalar Aydin har aldri sett lignende situasjoner i sin 22 år lange karriere ved sykehuset.

Overlege Adalar Aydin sier det er første gang han har sett en slik situasjon, og han anbefaler folk å utvise forsiktighet når de dykker.

– Allergi mot sjømat er ganske vanlig og forekommer som regel etter å ha spist fisk eller skalldyr, ikke etter seksuell omgang med muslinger, fortalte han til 24 Haber-nyhetene. 

Det er dog ikke første gang uheldige situasjoner forekommer med muslinger:

I 2014 ble en akvarieansatt som puttet hodet sitt inn i en gigantisk musling skadet og mistet bevisstheten før han ble sendt til sykehus i staten Hawaii i USA.

Simen forteller at det går bedre med han nå.

– Ja, jeg har det bedre nå. Penisen min ser fortsatt ut som en vannmelon og jeg er litt svimmel, men ellers går det bra. Det var en spennende opplevelse, men hvis noen andre tenker på å gjøre det samme ville jeg nok advart mot det. Men jeg tror nok muslingen likte det, for den pulserte jo når vi holdt på. Jeg tror nok det er best å ikke ha sex med muslinger uansett, spesielt ikke hvis du er allergisk, forteller Simen. 

Vi tror du vil like disse