Tusenfryd lanserer strippeklubb for slitne fedre som er lei av unger og sukkerspinn


Puppefryd lover en frydefull dag til alle fedre som er lei av unger og sukkerspinn.

I år lanserer Norges største fornøyelsespark en splitter ny attraksjon – men denne gangen myntet på de mer voksne besøkende.

Ekte western-stemning på Puppefryd

En strippeklubb i westernstil vil nemlig fra denne sesongen bli å finne i Morgan Kane City-delen av parken. Her skal fedre som er lei av unger, sukkerspinn og mas kunne koble av med eksotiske dansere og øl.

– Vi har lenge sett behovet for at slitne fedre får et sted de kan koble av i parken, men inntil nå har det ikke latt seg gjøre på grunn av andre attraksjoner i området. Denne sesongen byr på flere endringer som gjør at vi nå kan inkludere strippeklubben i denne delen av parken uten at det går ut over familievennligheten, sier attraksjonsdirektør Jon Arild Tuttar.

Forbeholdt voksne menn

Den nye klubben tilbyr kun inngang for personer over 20 år, og er i likhet med lignende tilbud forbeholdt menn.

På spørsmål om dette ikke blir kvinnediskriminerende svarer pressesjef Alfred Patterud kontant:

– Nei. Det er på tide at menn også får et fristed i parken. Kvinner liker å være med barna sine, så dette gir fedrene mulighet til å slappe av i voksenvennlige omgivelser, mens mor tar med barna på våre mer familievennlige attraksjoner. Vi tror dette kommer til å bli årets nyhet i parken, og åpne et nytt marked for oss, sier pressesjef Patterud.

Det gjenstår å se hvordan det nye tilbudet vil bli tatt i mot av mødre og kvinner i Norge.

Vi tror du vil like disse