Veganere planlegger terrorangrep i Norge – vil bombe byer med lopper som skaper kjøttallergi


Veganere ønsker å bombe store norske byer med en spesiell type loppe som forårsaker kjøttallergi hos de som blir bitt.

Loppen som stammer fra Australia har allerede spredd seg i flere Europeiske land, Asia, Sentral-Amerika og Afrika. Folk advares nå mot å ferdes ute dersom veganere skulle utføre et angrep med slike lopper.

Det potensielle angrepet mot landets kjøttetere har vært planlagt i lengre tid i en rekke veganergrupper på Facebook. Her har det etter at idéen ble lansert blitt ytret en rekke støtteerklæringer for å arrangere en slik reaksjon.

Veganere over hele landet har samlet seg rundt saken, og de ønsker nå at store byer i Norge skal teppebombes med disse loppene, slik at folk ikke lenger kan spise kjøtt. Personer som er rammet blir rammet av en farlig allergi mot kjøtt, og den uheldige effekten av bitt ble først beskrevet i 2007.

Personer med loppe-indusert kjøttallergi vil oppleve en sterk allergisk reaksjon 2-10 timer etter å ha spist kjøtt.

Proteiner i loppens spytt reagerer med immunforsvaret og fører til intoleranse for de fleste typer kjøtt, inkludert rødt kjøtt, men også mot en rekke midler som brukes til daglig av millioner, slik som gelatin og enkelte meieriproduter.

En rekke tilfeller av allergi har allerede blitt rapportert i Europa, Asia, Sentral-amerika, og Australia. Koblingen mellom loppebittet og kjøttallergi ble først rapportert i November 2007 av Sheryl van Nunen, en klinisk immunoligist ved Royal North Shore sykehus i Sydney.

Ukens Nytt kan avsløre at en rekke veganere, som er den del av en religiøs-politisk virksomhet innenfor veganisme, nå ønsker å teppebombe store byer i Oslo med disse loppene for å gjøre folk allergiske mot kjøtt.

Faksimile fra en Facebook-gruppe for veganere.

Ifølge flere veganere må dette til for at folk skal kutte ut kjøtt. De mener alle som spiser kjøtt torturerer dyr, og enkelte har gått så langt som å si at kjøttetende mennesker ikke fortjener å leve, men bør slaktes slik som dyrene de dreper hver dag.

Det er ukjent når aksjonen kan finne sted, men Ukens Nytt sitter på informasjon om at et loppe-angrep er nært forestående, og at veganere over hele landet nå har reist til land hvor loppen kan kjøpes – ikke ulikt fremmedkrigere som reiser for å krige med IS.

Sentrale kilder i etteretningstjenesten hevder også at flere slike veganerceller eksisterer i nordlige Europa, og at de planlegger å gjøre hele verdens befolkning om til veganere – enten de vil eller ikke.

Veganere har også tatt til orde for å gi dyr de samme rettighetene som mennesker, og dermed annerkjenne disse som medborgere i landet.

Faksimile fra en Facebook-gruppe for veganere.

Vi tror du vil like disse