Veronica kan ikke svømme – betaler 5.000 kr til den som lærer henne å svømme før ferien


Per Egil og samboeren Veronica fra Lyngdal skal snart til Kreta, men det er bare et lite problem.

Veronica kan nemlig ikke svømme.

Samboeren Veronica tar det litt tungt, da hun svært gjerne har lyst å lære seg å svømme før de drar til Kreta, for da kan hun svømme i det vakre greske havet – som er en av hennes største drømmer.

Veronica har lagt ut en status på Facebook, men ingen av hennes venner har sagt seg villig til å hjelpe henne. En av vennene har foreslått svømmekurs, men det er noe Veronica ikke er villig til å ta.

– Jeg vil ikke på et svømmekurs, jeg vil lære å svømme, men jeg vil gjøre det privat hjemme i mitt eget basseng. Per Egil har kjøpt det største bassenget de hadde på Toys R Us og i det bassenget føler jeg meg trygg. Det er her jeg vil lære meg å svømme, forteller Veronica med et sukk.

Veronica forteller at hun kommer til å bli utrolig lei seg om hun må reise til Kreta denne sommeren også uten å ha lært seg å svømme. Per Egil har en dårlig magefølelse som sier at Veronica ikke kommer til å lære seg å svømme før de drar på ferie.

– Da kommer det til å gå utover meg. Jeg har en drøm om å kunne ha sex med Veronica i et basseng, og det går ikke hvis hun bare synker til bunnen. Jeg vil jo ha kosestund, ikke være livvakt.

– Jeg tror ikke det blir noe på meg hvis jeg ikke hjelper henne å oppnå drømmen om å svømme. Derfor har jeg lovet at hun skal få 5000 kroner som hun kan bruke på å lære seg svømming før ferien, forteller Per Egil.

– Jeg kan ikke svømme selv, så meg er det lite hjelp i. Planen min er å bruke flytevest mens jeg hekker på kona i bassenget på hotellet. Jeg tør ikke tenke på tanken å dra til Kreta uten at vi har sex og kos, og det vil garantert ikke skje dersom hun ikke får lært seg å svømme, hun er utrolig sta, ler Per Egil.

Det betyr ikke noe hvor du bor i landet, men det er en stor fordel om du bor i eller rundt Lyngdalsområdet.

Vi tror du vil like disse